Wendy kookt & coacht natuurlijk

Wendy coacht en kookt natuurlijk

Een smakelijke website voor Wendy, van 12websites. Natuurlijk hebben wij op deze website flink ons best gedaan, zoals u van ons gewend bent. De website is uitgerust van een blog waar alle recepten makkelijk op te vinden zijn. Verder staat er informatie op over Wendy, en haar kook & coach skills.

Project Details

Opdrachtgever

Wendy Cleiren-Mourmans

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Ik ben Wendy, mama van drie gezellige en gezonde, sportieve kids en gelukkig getrouwd met Mark. Ik begon op mijn 15de in de horeca als bijbaantje, namelijk bij bij mijn oom in zijn hotel, café en zalencentrum. Daarna werkte ik wat jaartjes in een Duits gemütlich restaurantje aan de grens, deed ik stages in NH hotel Maastricht – afdeling Reserveringen en bij Bilderberg Europa Hotel Scheveningen Housekeeping en Receptie. Alle afdelingen in de horeca had ik ondertussen gehad, behalve de keuken . Na mijn Hotelmanagement opleiding en het werken op de afdeling Reserveringen wilde ik verder studeren.

Ik besloot door te stromen naar de HEAO en volgde de richting Commerciële economie. Als ik verder wilde werken in de horeca dan was dat voor mezelf en niet voor een baas. Ik werkte en studeerde, maar dat stil zitten op kantoor was echt niet mijn ding. Wanneer ik klaar was op kantoor,jobte ik bij in de horeca dat was gezellig en daar kon ik mijn energie kwijt. Dat dubbelleven kon ik lang volhouden tot ik de kans kreeg om zelfstandig mijn restaurantje te beginnen en opeens stond ik daar in de keuken! Hilarisch want had nog nooit in de keuken gewerkt! Ik kookte thuis wel veel en – al zeg ik het zelf – ik had er zeker aanleg voor! Maar de echte koks opleiding heb ik nooit gevolgd.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.