Kickstart websites

Kickstart websites.

Ben je op zoek naar een een mooie en professionele website helemaal in jouw eigen huisstijl maar wel voor een hele vriendelijke prijs? Dan is een ‘Kickstart website‘ wat voor jou!

Een volledige maatwerk website waar elke pagina en elk item op maat voor je wordt gemaakt is voor jou misschien helemaal niet nodig. Als één van onze pre-designed Kickstart websites past bij hoe jij jouw website voor ogen hebt dan hebben we goed nieuws voor je! Het door jou gekozen website-design wordt gebruikt als basis maar natuurlijk passen we logo’s en kleuren aan zodat de website naadloos aansluit op jouw huisstijl. Daarnaast wordt de website voorzien van door jou aan te leveren sfeerfoto’s, beelden en teksten. Het resultaat? Een mooie en professionele website!

Jouw nieuwe Kickstart website razendsnel in de lucht voor een lage prijs!

We bouwen een complete Kickstart website bestaande uit een homepage met vier volgpagina’s vanaf €950 (excl btw). Voor elke volgende pagina die beschikbaar is in het gekozen ontwerp geldt een meerprijs van €100. Wil je extra pagina’s toevoegen die nog niet in het gekozen webdesign beschikbaar zijn? Dat verzorgen we voor een meerprijs van €150 per pagina. Voor een Kickstart website met webwinkel functionaliteit (e-commerce ) geldt een meerprijs van €500.

Een Kickstart Website kan na oplevering heel gemakkelijk door jezelf worden beheerd en aangepast!

Kijk voor inspiratie in de portfolio hieronder. Wil je daarna ‘kickstarten’ of toch liever een maatwerk website? 
Neem gewoon contact met ons op. Dan beginnen met een lekkere kop koffie en een goed gesprek.

Deel dit via:
Scroll naar boven