Letti lightning

Letti lightning

Voor Letti Lightning hebben we niet 1, maar 2 websites mogen maken. De 1e, letti-lighting.nl is alle informatie op te vinden, en de 2e, webshop.letti-lighting.nl is de catalogus van de website. Daar kan ook een offerte op aangevraagd worden.

Project Details

Opdrachtgever

Letti Lighting

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Letti-Lighting biedt stijlvolle en functionele, indirecte wandverlichting met de juiste wide flood armaturen voor een brede plafond aanlichting. We hebben ook verlichting voor boven keukeneilanden, eettafels en bureaus, decoratieve verlichting en wandverlichting met leesfunctie voor slaapkamers. Al onze verlichting is dimbaar.
Onze producten zijn duurzaam: 100% recyclebaar, 100% herbruikbaar en lokaal geproduceerd.

Het design van onze armaturen is minimalistisch, tijdloos en onverslijtbaar mede doordat de LEDS vervangen kunnen worden. Letti-Lighting verlichting is geschikt voor woonhuizen, kantoren, utiliteitsbouw en horeca. We hebben alles in eigen beheer van ontwerp tot productie. We maken een ontwerp volgens de regelgeving en eisen rond BREEAM, NEN-EN12464 en ISO-certificeringen. Wij maken ook lichtplannen, voor elke ruimte in huis of kantoor.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.