Buurtnetwerk Brunssum

Buurtnetwerk Brunssum

Een mooie website die Brunssum samen brengt, er zijn pagina's voor Buurtnetwerk Noord, Buurtnetwerk West, Buurtnetwerk Centrum, Buurtnetwerk Zuid, en Buurtnetwerk Oost. Zo krijg je de juiste informatie over jouw wijk. Ook kan je zoeken per postcode zodat je gelijk uitkomt waar je moet zijn.

Project Details

Opdrachtgever

De wijkmanagers van Brunssum

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Samen voor een betere buurt!

Ga jij ook voor een leefbare én veilige wijk?
Samen met de bewoners van de buurten zorgt ieder Buurtnetwerk voor een optimale leefbaarheid in iedere wijk.

Buurtnetwerken? wie en wat zijn dat?

Buurtnetwerk Brunssum is een verzameling van vijf actieve buurtnetwerken in de gemeente Brunssum en bestaat volledig uit vrijwilligers.

Ieder Buurtnetwerk vormt de schakel tussen de wijkbewoners en partners in het wijkgericht werken.

Waar nodig kan een Buurtnetwerk een ondersteunende of adviserende rol vervullen bij het oplossen van vraagstukken over verkeer en veiligheid in de wijk.

Samen met de bewoners van de buurten zorgt ieder Buurtnetwerk voor een optimale leefbaarheid in iedere wijk.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.