Thuis uit eten in Brunssum

Thuis uit eten in Brunssum

Steun de lokale horeca | Thuis uit eten in Brunssum!


Op het moment dat voor de tweede keer alle horecabedrijven gesloten moesten worden in de strijd tegen het Coronavirus, besloten raadsleden Merle van Leusden (Ruimte in Advies) en Jaimy van Dijk (Preuvenemert) iets concreets te doen voor de getroffen Brunssumse horecaondernemers. Geïnspireerd door het voorbeeld van https://www.thuisuiteteninleerdam.nl werd een oproep geplaatst wie de helpende hand wilde bieden.

Twee maatschappelijk betrokken Brunssumse ondernemers, Jos Langendijk (JLA Webservices) en Mark Tielemans (2MKB.nl en 12drukwerk.nl), die onlangs een samenwerking zijn aangegaan onder de vlag 12websites.nl, gingen enthousiast deze ‘Brunssumse Uitdaging‘ aan! De website thuisuiteteninbrunssum.nl was binnen no-time online. Zowel de website als de domeinnaam en de webhosting zijn door 12websites.nl kosteloos gerealiseerd en geleverd.

Petra Palmen (van het eveneens door de Corona-maatregelen zwaar getroffen Wonna.nl) heeft aangeboden om te zorgen voor de online verwerking van alle informatie op de website en om een steentje bij te dragen op het gebied van Social Media.

Meer informatie vind je op: thuisuiteteninbrunssum.nl

 

Scroll naar boven