Sonja Huidverzorging

Sonja Huidverzorging

Als 12Websites hebben wij voor Sonja een prachtige website mogen neerzetten. De look en feel van de website komen overeen met het doel van Sonja. Schoon en fris. De website beschikt ook over een Facebook knop in de footer, waar natuurlijk ook informatie opstaat over Sonja, en haar verzorgingsproducten.

Project Details

Opdrachtgever

Sonja

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Sonja Huidverzorging staat voor huidverzorging in de meest brede zin van het woord.

We hebben oog voor de allernieuwste ontwikkelingen en blijven tegelijkertijd trouw
aan onze traditionele kwaliteitseisen. Vandaar dat je in onze salon uitsluitend de allerbeste producten tegenkomt. Je krijgt van ons altijd een eerlijk antwoord op al je individuele vragen.
Heb je specifieke wensen? Dan geven wij je een onafhankelijk en professioneel advies.

In de loop van de jaren hebben wij onze vakbekwaamheid voortdurend op peil gehouden.
Het scala aan specialistische schoonheidsverzorging dat wij te bieden hebben, is enorm gegroeid.
We rennen niet meteen achter alle trends aan, maar we leren er wel steeds nieuwe dingen bij.

Je huid is je grootste orgaan en wordt belast door allerlei invloeden van binnenuit en van buitenaf.

Het is daarom geen overbodige luxe om die huid zo nu en dan een minivakantie te gunnen in de vorm van een schoonheidsbehandeling. Maar ook voor specialistische behandelingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.