Energiek Brunssum

Energiek Brunssum

Voor Energiek Brunssum hebben wij een mooie website mogen neerzetten, met contactinformatie, sociale media icoontjes en nog veel meer. Bekijk de website voor meer informatie.

Project Details

Opdrachtgever

Energiek Brunssum

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Energiek Brunssum werkt samen met haar leden en haar partners aan een duurzaam Brunssum door actief in te zetten op bewustzijn en onafhankelijke energieopwekking.

Brunssum heeft een energiecoöperatie: Energiek Brunssum.

Elke inwoner van Brunssum kan daarvan profiteren. Energiek Brunssum verspreidt kennis om energie te besparen en werkt aan projecten om energie op te wekken.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.