Over 12websites

Over 12websites.

Sinds 1 november 2020 hebben 2MKB.nl en JLA Webservices hun krachten gebundeld onder de naam 12websites.nl – Een mooi partnerschap! Zowel voor ons als voor onze relaties.

 

Als Full Service Marketing Partner bieden wij je een totaalconcept om slagvaardig jouw organisatie, merk of product professioneel, goed en tegen realistische tarieven te presenteren. We helpen je graag met alles wat nodig is op het gebied van online communicatie zoals domeinregistratie, webhosting, website, webshop, nieuwsbrief, social media. Maar ook offline staan we je bij met logo-ontwerp, huisstijl en alle soorten drukwerk van visitekaartjes en flyers tot stickers en spandoeken.

Wij geloven in een optimale mix van online en offline marketingmiddelen om krachtig en effectief te communiceren. Na een persoonlijke kennismaking tijdens een intakegesprek, doen we je een voorstel en als we het daarover helemaal eens zijn… dan gaan we aan de slag met de realisatie van het door jou goedgekeurde plan. Na een zorgeloze en gebruiksklare oplevering van het project blijven we als je daar behoefte aan hebt, ook beschikbaar op het gebied van technisch onderhoud en content-beheer.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan eens contact met ons op dan beginnen we met een lekkere kop koffie en een goed gesprek…

Deel dit via:
Scroll naar boven