Over ons

Over 12websites.

Sinds 1 november 2020 hebben 2MKB.nl en JLA Webservices hun krachten gebundeld onder de naam 12websites.nl – Een mooi partnerschap! Zowel voor ons als voor onze relaties.

Als Full Service Marketing Partner bieden wij je een totaalconcept om slagvaardig  jouw organisatie, merk of product professioneel, goed en tegen realistische tarieven te presenteren. We helpen je graag met alles wat nodig is op het gebied van online communicatie zoals domeinregistratie, webhosting, website, webshop, nieuwsbrief, social media. Maar ook offline staan we je bij met logo-ontwerp, huisstijl en alle soorten drukwerk van visitekaartjes en flyers tot stickers en spandoeken. 

Wij geloven in een optimale mix van online en offline marketingmiddelen om krachtig en effectief te communiceren. Na een persoonlijke kennismaking tijdens een intakegesprek, doen we je een voorstel en als we het daarover helemaal eens zijn… dan gaan we aan de slag met de realisatie van het door jou goedgekeurde plan. Na een zorgeloze en gebruiksklare oplevering van het project blijven we als je daar behoefte aan hebt, ook beschikbaar op het gebied van technisch onderhoud en content-beheer.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan eens contact met ons op dan beginnen we met een lekkere kop koffie en een goed gesprek…

Vertel ons over jouw project.

Binnen 12websites.nl staat een enthousiaste groep ontwikkelaars, ontwerpers, tekstschrijvers, vormgevers, contentspecialisten voor je klaar.

Wij richten ons op eenvoud, innovatie en efficiënte oplossingen voor elk presentatie-vraagstuk en voor de invulling van iedere communicatie-uitdaging. Vertel ons over jouw project, je ideeën, wensen en doelstellingen dan denken wij daarover graag met je mee!

Klik op de knop hieronder om ons te vertellen waar je onze hulp bij kunt gebruiken.

Kennis & ervaring.

Huisstijlen & logo's
+ 0
Websites & webshops
+ 0
Domeinnamen
+ 0
Drukwerk projecten
+ 0

Daarom 1, 2... websites!

1 . Lekkere koffie

bij een intake gesprek waarin we goed naar je luisteren.

We willen je leren kennen, gaan op zoek naar wat je echt wilt zeggen en waarom je doet wat je doet...

2. Ons voorstel

met een concrete prijsopgave, ontwerp-schets en klikplan.

We hebben goed geluisterd en sluiten dus helemaal aan op jouw wensen, behoeften en natuurlijk je budget...

Website!

wordt gerealiseerd als je ons voorstel helemaal hebt goedgekeurd.

Daarna blijven we natuurlijk beschikbaar voor technische ondersteuning, onderhoud en beheer van jouw website.