JazzBeer

JazzBeer

Een meertalige website voor het abdijbier, JazzBeer. De website loopt goed gesmeerd en is een technisch hoogstandje. Verder is deze website uitgerust met een makkelijk contact formulier, voldoende informatie in 3 talen, en natuurlijk een mooie huisstijl.

Project Details

Opdrachtgever

JazzBeer

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

JazzBeer wordt gebrouwen vanuit de liefde voor muziek en speciaalbier. Het is dan ook niet zo gek dat je JazzBeer bier direct herkent aan de saxofoon op het etiket. Een verfrissend, ongefilterd en natuurzuiver blond bier met een uniek eigen karakter.

Het exclusieve recept geeft een stroblond bier met een natuurlijke sluier, fijne, levendige bubbels met daarop een strak wit schuim dat we als bierliefhebber zo waarderen. Aangenaam om te zien en heerlijk om te drinken.

JazzBeer is een licht speciaalbier met 6% alcohol. De karakteristieke bitterheid doet je denken aan onze bieren van weleer. De aroma’s van kruiden en hop prikkelen je neus en strelen je tong. 

JazzBeer is het speciaal bier waar iedereen van kan genieten maar… altijd met mate natuurlijk!

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.