BSV Limburgia

BSV Limburgia

Een zeer contentrijke en mooie website mogen neerzetten voor de voetbalclub BSV Limburgia. Bekijk de website als je een kijkje wilt nemen van het mooie werk wat wij voor BSV Limburgia hebben mogen doen.

Project Details

Opdrachtgever

Het bestuur BSV Limburgia

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Het seizoen gaat in fasen weer van start, de voorbereiding loopt en alle teams werken toe naar de start van de competitie op 24 september. Bij de start van het nieuwe seizoen hoort dit jaar ook de lancering van onze nieuwe website. Deze lancering is het vertrekpunt van de professionalisering van onze communicatie, intern en extern.

Bij voorbaat willen wij Jos Langendijk, Mark Tielemans en Stan Habets van 12websites.nl in Brunssum dankzeggen voor hun betrokkenheid bij de bouw van onze nieuwe website. Ondanks de energie die wij bestuurlijk in deze nieuwe website hebben gestoken zullen er ongetwijfeld nog enkele onvolkomenheden gesignaleerd worden. Wij beloven u dat wij met de tekortkomingen zo snel mogelijk aan de slag gaan!

Bestuur BSV Limburgia.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.