Huisjebrunssummerheide.nl

Huisjebrunssummerheide.nl

Via deze website kan je boeken en zorgeloos genieten in Huisje Brunssumerheide. Deze website is gebouwd voor Annelien en Roger

Project Details

Opdrachtgever

 Annelien & Roger

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Hier reserveer je onze vier-persoons Heidelodge nummer 233. Dat levert de volgende voordelen op ten opzichte van een boeking bij Europarcs:

Je betaalt dan geen € 35 voorkeurskosten. Wij zorgen dat er een lekkere fles wijn voor je klaar staat bij aankomst om de eerste avond van te genieten. Verder is ons vakantiehuis (Heidelodge 4 nummer 233) voorzien van een aantal extra’s ten opzichte van de andere lodges. Zo is er naast filterkoffie ook een Nespresso-apparaat met een assortiment aan koffiecups, melk, suiker en theezakjes. Er staat een spellendoos met leuke gezelschapsspellen en iedere maand ligt er een nieuwe leesmap klaar met 15 tijdschriften. Voor vragen of tips en uitstapjes in de omgeving kun je via het contactformulier rechtstreeks contact opnemen met ons als eigenaren.

Alles om nog meer te genieten tijdens je verblijf in Huisje Brunssummerheide!

Annelien & Roger

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.