Restaurants gemakkelijk online

Hulp voor de horeca.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is in 2020/2021, de uiterst moeilijke ‘Corona periode’ voor met name de horeca, gezocht naar een manier waarop we deze ondernemers kunnen ondersteunen.  De insteek is en blijft dat restaurants eenvoudig en snel gerechten online kunnen aanbieden en verkopen maar ook reserveringen kunnen aannemen op een innovatieve manier en zonder de gebruikelijke hoge kosten van een eigen maatwerk-oplossing en zonder de torenhoge commissies en fee’s die bestaande platformen voor online afhaal en bezorgdiensten rekenen…

Na het platform dat we gratis beschikbaar hebben gesteld onder de naam ‘Thuisuiteteninbrunssum.nl‘, biedt 12websites.nl nu in samenwerking met partner Globalfood en in combinatie met een wereldwijde app (zowel voor Android als IOS beschikbaar) ‘Foodbooking’ een solide en eenvoudige oplossing voor restaurants die aan de slag willen met online bestellingen voor bezorgen, afhalen en reserveringen of voor wie een alternatief zoekt voor de bekende bestaande maar kostbare oplossingen!

Ontstaan uit noodzakelijke hulp voor NU en nog altijd een krachtige online besteloplossing voor STRAKS zonder hoge kosten, fee en commissies!

online bestelmenu
Overzichtelijke online menukaart met gemakkelijke bestelmogelijkheid.
Vergroot
Reserveren
Online reserveren vanaf een PC, laptop, smartphone of tablet.
Vergroot
Mobiel vriendelijk
Mobielvriendelijk (responsive) bestellen op elke smartphone, tablet of ander internet-device.
Vergroot
Mobiele App
Gratis opname in de 'Foodbooking' mobiele app maar optioneel is een eigen dedicated app ook mogelijk.
Vergroot
Interactief beheer
Beheer bestellingen en reserveringen gemakkelijk en effectief via je telefoon of tablet.
Vergroot
Eigen website
Optioneel een eigen geoptimaliseerde verkoopwebsite voor een superlage prijs!
Vergroot
Vorige slide
Volgende slide

Hoe werkt het?
Je voert eenvoudig jouw gegevens in (zoals restaurantnaam, adres,  contactgegevens, afhaalmogelijkheid, bezorggebied, bezorgkosten, contante of pin betaling, reserveringsopties, openingstijden) en gerechten (omschrijving, prijs en indien gewenst een afbeelding) hebt ingevoerd. Je online menukaart is daarna onafhankelijk van een website of platform online beschikbaar.

Natuurlijk zijn de knoppen en links voor online bestellingen en reserveringen gemakkelijk toe te voegen aan je bestaande website en in elke gewenste portal waar je vermeld staat. Maar ook een slimme koppeling met je Facebookpagina is voorzien en je kunt je restaurant gratis toevoegen aan de wereldwijde bestel app ‘FoodBooking’.

Extra opties (gratis en enkele betaalde tools) om je online business sneller te laten groeien zijn er natuurlijk ook. Maar No worries want in de basis en zonder dat het je veel tijd kost of dat er specifieke kennis nodig is, heb je al heel veel functionaliteit tot je beschikking.

Nog geen eigen website?
Alhoewel een eigen website niet noodzakelijk is om je gasten online te bedienen… een eigen website geeft je meer mogelijkheden om jezelf te presenteren op de juiste manier en dan ben je bij 12websites.nl natuurlijk aan het juiste adres! Een op maat gemaakte unieke website helemaal op jouw wensen en behoeften afgestemd daarover gaan we graag het gesprek met je aan.

Maar als je snel en extreem voordelig een eigen website wilt dan hebben kunnen we in no-time een zoekmachine geoptimaliseerde website realiseren. Volledig gekoppeld met en gebaseerd op jouw online bestelsysteem. Deze standaard website kun je eenvoudig vanuit je eigen beheeromgeving aanpassen en uitbreiden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan eens contact met ons op dan beginnen we met een lekkere kop koffie en een goed gesprek…

Heb je nog geen account voor jouw restaurant, eetcafé, brasserie of andere eetgelegenheid?

Maar wil je wel snel aan de slag met doeltreffende online verkoop van eten & drinken en reserveringen voor een superlaag vast maandbedrag maar verder geen commissies, percentages en andere kosten?

Meld je aan via het online formulier

of stuur een e-mail aan info@12websites.nl met:
jouw bedrijfsnaam, contactpersoon, adres- en contactgegevens.

Wij nemen daarna snel contact met je op om uit te leggen hoe het werkt!

Heb je al een restaurant-account?

Log dan hieronder in om jouw restaurant, menu, reserveringen en promoties te beheren.
Deel dit via:
Scroll naar boven