Zorggroep De Toekomst

Zorggroep De Toekomst

Een mooie website die zorgvuldig is opgemaakt. De website bestaat uit aardig wat informatie over de zorggroep, en bevat ook een handig contactformulier. Ook hebben wij het erg makkelijk gemaakt om over de website te navigeren.

Project Details

Opdrachtgever

Het bestuur van Zorggroep De Toekomst

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Aandacht biedt uitkomst

Liefdevolle aandacht, dát is waar we voor staan bij de dagbesteding en individuele begeleiding in Barendrecht, Rhoon en Rotterdam-Lombardijen.

Bij ons kunt u vertrouwen op een nuttige en bovenal gezellige dag. Of het nu gaat om geheugen-problemen, fysieke, verstandelijke beperking of psychiatrische problemen, iedereen is van harte welkom bij De Toekomst.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.