Thuis uit eten in Vaals

ThuisuiteteninVaals.nl

Een horeca-gerichte website die met liefde is bereid voor de lokale horeca, i.v.m. de corona-epidemie. Een strak wit groen design en horeca gerichte icoontjes helpen je verder door de website.

Project Details

Opdrachtgever

De gemeenteraad van Vaals

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Naar aanleiding van de tweede lockdown heeft de gemeenteraad van Vaals de opdracht gegeven om een online horecaplatform te realiseren waarmee de horeca van Vaals geholpen worden in deze moeilijke tijd. Al snel kon de link gemaakt worden met het initiatief in Brunssum, thuisuiteteninbrunssum.nl.

Met dank aan de maatschappelijk betrokken ondernemers Mark Tielemans en Jos Langendijk van 12websites.nl is het platform snel en kosteloos beschikbaar gesteld. De website biedt een overzicht van alle bestel en afhaalmogelijkheden, aanvullend hierop faciliteert de gemeente de horecaondernemers die nog geen gebruik maken van een professioneel bestelsysteem, door de samenwerking met Amuse aan te gaan.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.