Joost Hack

Joost Hack HR-Projecten

Een zakelijke website voor Joost Hack. De website heeft een zakelijke layout, en design. Verder bevat het informatie over de vraag: "Wie ben ik?" en "Wat doe ik?". Ook staan er referenties op. En een contactformulier.

Project Details

Opdrachtgever

Joost Hack

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

De kennis die ik in de loop der jaren heb vergaard, kent zijn oorsprong in het HR vak en in de Bedrijfskunde. Kennis is zeer waardevol, maar ze veroudert steeds sneller. Daarom is iets dat ik al van mijn ouders heb geleerd, misschien wel het belangrijkste:

“respecteer de ander en gebruik je hersens!”

Goed luisteren, goed nadenken en dan met een pragmatische oplossing komen. Dat is wat ik kan, dat is wat ik leuk vind, dat is wat ik doe. Mijn nieuwsgierigheid naar de zienswijze van anderen en mijn empathie dragen er aan bij dat ik vertrouwen en draagvlak weet te creëren. Daarmee kom je vervolgens verder.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.