Lokale Uitdaging content

Lokale content aanleveren.

Via het formulier hieronder kun je alle content aanpassingen en aanvullingen aanleveren voor de website van jouw Lokale Uitdaging.

 

Als je al een link hebt ontvangen naar een eerste online opzet van jouw lokale website dan ga je uit van aanpassingen en aanvullingen op die specifieke pagina’s. Is er nog geen specifieke opzet voor jouw lokale Uitdaging? Ga dan uit van de pagina’s zoals te vinden op: https://standaard.12websites.eu om aangepaste teksten, beelden en andere zaken aanleveren. Voor technische vragen, neem contact op met Jos Langendijk of Mark Tielemans van 12websites.

Tip!
Mochten je beelden en tekstbestanden te groot zijn om via het formulier aan te leveren dan kun je deze ook ineens via
WeTransfer versturen (gratis tot 2Gb ineens) geef dat dan wel even aan via het formulier.

Als het formulier niet past om jouw wijzigingen duidelijk door te geven dan mag je ons ook een mail sturen met jouw instructies, op- aanmerkingen en vragen. Doe dat dan naar helpdesk@12websites.nl

Content website Lokale Uitdaging

Voor pagina’s waarvoor geen aangepaste content wordt aangeleverd worden de bestaande teksten en beelden gebruikt. Je kunt deze nog altijd achteraf eenvoudig zelf aanpassen en uitbreiden. Alles wat aangeleverd is kunnen we direct meenemen in de nieuwe website.

Als de content van je huidige website actueel is dan hebben we enkel via een aparte e-mail, de (beheerder) inloggegevens nodig van de huidige website en hoef je alleen eventuele wijzigingen aan te geven in het formulier hieronder.