De Schager Uitdaging

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever

Coöperatie De Nederlandse Uitdaging

Naar de website

De Schager Uitdaging

De Schager Uitdaging is een website uit een reeks websites die betrekking hebben tot de Nederlandse Uitdaging. Wij hebben ondertussen een heel aantal Lokale Uitdagingen van nieuwe websites voorzien. Het aantal loopt nog op, het moeten uiteindelijk zo’n 30 websites worden. Fijn dat wij deze uitdaging aan mogen gaan!

OVER DE OPDRACHTGEVER

Als zelfstandig ondernemer ondersteun ik diverse partijen waaronder Ondernemers Federatie Schagen, Stichting Kunstroute Zijpe, KHN Schagen én de Schager Uitdaging.

Mijn werkzaamheden zijn het coördineren van deze organisaties en ik ben betrokken bij de ontwikkeling en organisatie van evenementen, projecten en initiatieven waarbij samenwerking cruciaal is. Ik werk samen met mensen die zich belangeloos inzetten voor goede, belangrijke, bijzondere en soms onmisbare ontwikkelingen en gebeurtenissen in onze gemeente Schagen.

“Het is fantastisch om samen met het bestuur van de Schager Uitdaging, de matchgroep, bedrijven, maatschappelijke organisaties, de gemeente en alle inwoners te werken aan het leggen van verbindingen tussen verenigingen en het lokale bedrijfsleven en daarmee unieke en betekenisvolle samenwerkingsverbanden te stimuleren.”

Scroll naar boven