Gelukkig Pijnvrij

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever

Jolanda Palmen

Naar de website

Geleverde diensten

Gelukkig Pijnvrij

Mijn naam is Jolanda Palmen, 
Specialist in het blijvend oplossen van aanhoudende en terugkerende rugpijn/hernia klachten.

Mijn expertise is gebaseerd op gedegen medische kennis, know-how van de mind-body connectie en persoonlijke ervaring met jarenlange rug/herniaklachten. Ik ben van origine een fysiotherapeut met 25+ jaren ervaring, haptotherapeut, yogadocent en leefstijlcoach.

Mijn verhaal

Al op jonge leeftijd was ik zelf al bekend met terugkerende rugklachten en in december 2013 kreeg ik na een val met schaatsen voor de eerste keer herniaklachten met uitstraling in mijn linker bil en been. Sinds die tijd heb ik tot 3x toe langdurig de negatieve gevolgen mogen ervaren.

Ik kon mijzelf niet meer helpen en kwam tot de conclusie dat reguliere therapieen steeds maar weer tijdelijk resultaat hadden. Door niet op te geven bleef ik zoeken naar een antwoord op mijn terugkerende klachten. Uiteindelijk ben ik bij de Pijn Reset Methode uitgekomen. Deze methode gaf mij de kennis, het inzicht en de tools om tot een blijvende oplossing te komen.

Heel eerlijk, soms heb ik nog een moment waar mijn klacht weer de kop op steekt maar door de kracht van de kennis over de echte oorzaak van mijn pijn, de waardevolle inzichten en de juiste tools ben ik mijn klachten weer snel de baas.

Inmiddels voel ik mij echt gelukkig pijnvrij en begeleid ik anderen met veel passie en plezier om hetzelfde resultaat te behalen. Ik heb weer volledig het vertrouwen in mijn lijf terug en geniet volop van mijn leven. Heerlijk om weer alles te kunnen doen zonder de angst voor de volgende hernia. Ik ben razend enthousiast omdat ik weet dat ik met deze methode echt het verschil kan maken.

Ik gun het iedereen. Gun jij het jezelf ook? 

Scroll naar boven