VVD

VVD Limburg/Brunssum/Heerlen

De opdracht was om niet één, maar drie websites te bouwen die de huisstijl van de VVD omarmen. Wij als 12websites hebben daar werk van gemaakt, voor de VVD's in Limburg. Nieuwsgierig? Klik gerust op de website links om de websites te bekijken!

Project Details

Opdrachtgever

VVD

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Limburgs beste dagen liggen nog voor ons. Daar, we hebben het gezegd. Wij hebben genoeg van al het pessimisme over onze mooie provincie van binnen- en buitenaf. Wij geloven dat Limburg uniek is en dat we het nog beter kunnen gaan hebben met z’n allen.

Veel Limburgers zijn aanpakkers en zetten zich elke dag in voor hun omgeving. Bijvoorbeeld een ondernemer die alles op alles zet om het bedrijf te laten slagen, een timmerman die hard werkt om een mooie veranda te bouwen of een verpleegster die liefdevolle zorg geeft. Dat vergt lef, elke dag weer.

De politiek moet dat ook weer meer gaan tonen. Het lef om een optimistisch geluid te laten horen tegenover pessimisten die alleen maar negatief zijn over Limburg. Het lef om Limburgers hun eigen levens te laten leiden en niet te doen wat anderen hen opleggen. Problemen benoemen en ze dan aan te pakken, dat is Limburgs Lef.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.