Vraag & Aanbod

Vraag & Aanbod - NL Uitdaging

Voor de lokale uitdagingen binnen het netwerk van De Nederlandse Uitdaging hebben wij als 12websites in samenwerking met GSD ICT Services een platform opgezet voor het vraag en aanbod. Het moet daarmee makkelijker worden om te zoeken wat De Uitdaging in uw regio te bieden heeft.

Project Details

Opdrachtgever

Het bestuur van De Nederlandse Uitdaging

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Landelijke coöperatie met lokale kracht
Samen met alle zelfstandige Lokale Uitdagingen bemiddelen we tussen vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld). We zijn een ondernemersnetwerk dat doet.

We stimuleren Lokale bedrijven om Maatschappelijk Verbonden Ondernemerschap (MVO) te tonen en een aanbod te doen aan Lokale Maatschappelijke Organisaties in ruil voor een tegenprestatie. Lokale partijen handelen op deze manier met gesloten beurzen en ondersteunen daarmee effectief de leefbaarheid in de lokale samenleving.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.