Veteranen Brunssum

Veteranenbrunssum.nl

Deze website is gemaakt voor stichting Veteranen Brunssum en ook Military Meeting Point. De website is uitgerust met een agenda en andere dynamische content. Onze missie was om een mooie, en goedwerkende website af te leveren.

Project Details

Opdrachtgever

Stichting Veteranen Brunssum

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

De doelstelling van stichting Veteranen Brunssum is het bevorderen van de maatschappelijke erkenning en waardering voor alle veteranen. Dit willen wij bereiken door onder andere jaarlijks een internationale Veteranendag te organiseren in Brunssum. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat veteranen, hun gezinnen, (ex-) militairen en burgers elkaar blijven ontmoeten. Tijdens de activiteiten die wij in ons Military Meeting Point organiseren wordt dit gestimuleerd in een vertrouwde en ongedwongen omgeving.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.