Thuis uit eten in Brunssum

ThuisuiteteninBrunssum.nl

Een horeca-gerichte website die met liefde is bereid voor de lokale horeca, i.v.m. de corona-epidemie. Een strak wit groen design en horeca gerichte icoontjes helpen je verder door de website.

Project Details

Opdrachtgever

Merle van Leusden

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Op het moment dat voor de tweede keer alle horecabedrijven gesloten moesten worden in de strijd tegen het Coronavirus, besloten raadsleden Merle van Leusden (Ruimte in Advies) en Jaimy van Dijk (Preuvenemert) iets concreets te doen voor de getroffen Brunssumse horecaondernemers. Geïnspireerd door het voorbeeld van https://www.thuisuiteteninleerdam.nl werd een oproep geplaatst wie de helpende hand wilde bieden.

Twee maatschappelijk betrokken Brunssumse ondernemers, Jos Langendijk (JLA Webservices) en Mark Tielemans (2MKB.nl en 12drukwerk.nl), die onlangs een samenwerking zijn aangegaan onder de vlag 12websites.nl, gingen enthousiast deze ‘Brunssumse Uitdaging‘ aan! De website thuisuiteteninbrunssum.nl was binnen no-time online. Zowel de website als de domeinnaam en de webhosting zijn door 12websites.nl kosteloos gerealiseerd en geleverd.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.