Schager Uitdaging

De Schager Uitdaging

De Schager Uitdaging is een website uit een reeks websites die betrekking hebben tot de Nederlandse Uitdaging. Wij hebben ondertussen een heel aantal Lokale Uitdagingen van nieuwe websites voorzien. Het aantal loopt nog op, het moeten uiteindelijk zo'n 40 websites worden. Fijn dat wij deze uitdaging aan mogen gaan!

Project Details

Opdrachtgever

Jolijn van Dijk

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Als zelfstandig ondernemer ondersteun ik diverse partijen waaronder Ondernemers Federatie Schagen, Stichting Kunstroute Zijpe, KHN Schagen én de Schager Uitdaging.

Mijn werkzaamheden zijn het coördineren van deze organisaties en ik ben betrokken bij de ontwikkeling en organisatie van evenementen, projecten en initiatieven waarbij samenwerking cruciaal is. Ik werk samen met mensen die zich belangeloos inzetten voor goede, belangrijke, bijzondere en soms onmisbare ontwikkelingen en gebeurtenissen in onze gemeente Schagen.

“Het is fantastisch om samen met het bestuur van de Schager Uitdaging, de matchgroep, bedrijven, maatschappelijke organisaties, de gemeente en alle inwoners te werken aan het leggen van verbindingen tussen verenigingen en het lokale bedrijfsleven en daarmee unieke en betekenisvolle samenwerkingsverbanden te stimuleren.”

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.