Schaaf Accountancy & Advies

Schaaf Accountancy & Advies

Als 12websites hebben wij Annelien Schaaf van Schaaf Accountancy voorzien van een mooie one-page website. De website heeft een preload animatie zodat bezoekers van de website meteen al begroet worden door de huisstijl die ook is ingebakken in de website zelf. Kijk anders eens op de website, en ervaar zelf wat wij in petto hebben!

Project Details

Opdrachtgever

Annelien Schaaf

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Ik hoor heel vaak: accountancy, belastingen, boekhouden, wat saai! Heel begrijpelijk, want als ondernemer hou je je veel liever bezig met andere zaken. Ik vind mijn vak geweldig, omdat het afwisselend is en je echt waarde kunt toevoegen voor anderen. Mensen helpen om inzicht te verkrijgen in hun financiën en te adviseren omtrent hun bedrijfsvoering; daar haal ik mijn voldoening uit. Die saaie materie behapbaar maken en de (fiscale) mogelijkheden die er zijn optimaal benutten, dat is mijn uitgangspunt.

Als accountant heb ik het voorrecht om altijd samen te mogen werken met gepassioneerde ondernemers, managers, directieleden en collega’s. Ik ben een mensen-mens met veel interesses en altijd zeer begaan met anderen. Ik heb een groot inlevingsvermogen en bied graag een luisterend oor. Hierdoor heb ik mijzelf in de afgelopen jaren ontwikkeld als sparringpartner voor veel verschillende soorten klanten. Het is iedere keer weer een uitdaging om het verhaal achter de cijfers duidelijk in beeld te brengen en te bespreken. Het is mijn passie om iedereen dé dienstverlening te bieden die nodig is om optimaal te kunnen presteren.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.