Proces Bureau Scheijen

Proces Bureau Scheijen

12websites heeft in opdracht van Marion Scheijen een website gemaakt voor haar diensten die zij verleent. De website is in een one-page design gebouwd. Een perfect reclameplaatje voor Marion, en een mooi project voor ons!

Project Details

Opdrachtgever

Marion Scheijen

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Procesbureau Scheijen is synoniem voor Marion Scheijen.

Ik heb ruime ervaring in administratieve, ondersteunende en secretariële opdrachten, waarvan de laatste twintig jaar in een gemeentelijke omgeving. Met mijn hands-on mentaliteit ga ik doelgericht en praktisch te werk. Ik ben een echte doener. Maar wel eentje die creatief is en overwogen graag meedenkt over oplossingen. 

Ik hecht veel waarde aan een open en directe communicatie met stakeholders, en treed graag op als relatiebeheerder en oplosser van administratieve onduidelijkheden.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.