PPC-Limburg

PPC Limburg BV

12Websites heeft ook Peter Pardoel van een website voorzien voor zijn Consulting werkzaamheden. Wij zijn pas blij als onze klant blij is. Wij doen er alles aan om zo goed mogelijk de klant te begrijpen, en daar een geschikte website voor te bouwen. En zo zijn wij ook te werk gegaan voor Peter Pardoel.

Project Details

Opdrachtgever

Peter Pardoel

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Ik ben chemisch engineer en heb een masters in business administration, een masters in finance en ik ben six sigma master black belt. Met ruim 30 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven heb ik mij vooral ontwikkeld in de logistiek en de maakindustrie.

Multinationals als DuPont de Nemour en DP World maar ook familie bedrijven zoals Van Aerssen metaal in Venray, Cabooter unit cargo in Venlo en Cabooter intermodal in Venlo behoren tot mijn clientèle. Ik wordt door anderen gezien als een expert in Operational Excellence en in Business Development.
Met behulp van de Six Sigma DMAIC structuur.

Ik ben voorzitter van SMART Logistic Centre Venlo en via die organisatie lid van de economic development board (EDB) en lid van de projectgroep voor strategische samenwerking tussen de Port of Rotterdam en Venlo.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.