Persoonlijk Wijnkado

Jouw persoonlijke wijnhuis, online!

Een uniek wijnkado op basis van iemands karakter of een lekkere fles om zelf van te genieten? Je vindt het in jouw online wijnhuis en wijnkadowinkel! Op zoek naar een goede fles wijn? Persoonlijkwijnkado.nl is jouw persoonlijke wijnhuis online! Hier vind je een mooie selectie wijn afkomstig van de beste wijnhuizen. Om kado te geven of om jezelf eens lekker te verwennen.

Project Details

Opdrachtgever

2INSPIRE

Website

Geleverde diensten

EEN ECHT PERSOONLIJK WIJNKADO!

Een Persoonlijk wijnkado geven op basis van het Big Five karaktermodel

Met een Persoonlijk wijnkado stuur je jouw bekende, geliefde, zakenpartner, vriend(in), collega of wie dan ook, een kadowijn die past bij zijn of haar persoonlijkheid of karakter. Maar hoe wordt de keuze voor een echt persoonlijk wijn kado eigenlijk gemaakt? Persoonlijkwijnkado.nl gebruikt hiervoor de persoonlijkheidstheorie van het Big Five Model. (o.a. door Lewis Goldberg)
Big 5 karaktermodel

Om wijn te selecteren die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger werkt Persoonlijkwijnkado met de theorie uit het Big Five model. De Big Five theorie is de meest onderzochte en gebruikte persoonlijkheidstheorie. De theorie van de Big Five geeft vijf dimensies weer die het karakter ofwel de persoonlijkheidskenmerken van een persoon omschrijven. Persoonlijkheidskenmerken zijn vaak stabiel en bepalen hoe jij je gedraagt en reageert.

Een unieke insteek voor een unieke webwinkel.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.