Musicdesign

Musicdesign-online.nl

Musicdesign-online is een website voor de diensten voor Michél Smeets. 12websites host de website. En heeft de website gerealiseerd.

Project Details

Opdrachtgever

Michèl Smeets

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Zover ik me kan herinneren, heeft muziek een centrale rol gespeeld in mijn leven. Al vanaf mijn 7de jaar loop ik mee in Showband Antonius; eerst als slagwerker, later als trombonist. Pas op mijn 12e ben ik lessen gaan volgen op de muziekschool in Brunssum: piano, elektronisch orgel en slagwerk. Tijdens de middelbare school werd duidelijk dat ik professioneel verder wilde in de muziek en dus deed ik toelating aan het Conservatorium te Maastricht. Hier studeerde ik schoolmuziek, orthopedagogische muziek en elektronische toetsinstrumenten met als bijvak trombone. Tijdens mijn conservatoriumstudie ben ik begonnen met instructie aan drumfanfares. In deze periode ben ik ook arrangementen en composities hiervoor gaan schrijven, simpelweg omdat de gevraagde muziek niet beschikbaar was bij de reguliere uitgeverijen.

Na het conservatorium ben ik geruime tijd actief geweest als muziekdocent op verschillende muziekscholen en middelbare scholen. Daarnaast volgde ik in de avonduren nog een PABO studie. In deze periode ben ik ook mijn bedrijf Music Design begonnen met als eerste doel het op maat arrangeren. Ondertussen vallen zo’n beetje alle muzikale activiteiten onder dit bedrijf, zoals: het schrijven van arrangementen, het geven van workshops en gastdirecties, choreografieën, marsparades en ook tv- studio en productioneel werk.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.