Lijst Borger

Lijst Borger

12websites heeft voor de mensen achter Lijst Borger een website gemaakt. Ook zorgen wij voor het drukwerk van Lijst Borger, zoals flyers, visitekaartjes, en alles wat daarbij komt kijken.

Project Details

Opdrachtgever

Hugo Janssen

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Naast de politieke tak bij Lijst Borger hebben we een sterke verenging staan.
De vereniging heeft tot doel het behartigen van de belangen van de inwoners van de gemeente Brunssum in de ruimste zin van het woord.

Zij tracht haar doel te bereiken door o.a. deelname aan de verkiezingen van de gemeenteraad van de gemeente Brunssum en het samenstellen van een politiek programma waarin het doel nader omschreven wordt.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.