Jack van Oppen

Jack van Oppen

Mijn naam is Jack van Oppen en ik ben zelfstandig ondernemer en directeur van financieel adviesburo OPS Advies. Zelf ben ik Register Makelaar en Register Taxateur en Erkend Hypothecair Planner, daarnaast beschik ik over mijn diploma’s voor Erkend Financieel Adviseur. Ik ben getrouwd met Elly en heb 2 kinderen Melvin en Dionne.

Project Details

Opdrachtgever

Jack van Oppen

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Ik ben Jack van Oppen, zelfstandig ondernemer in een familiebedrijf en politicus met ruime bestuurlijke ervaring als oud-wethouder, fractievoorzitter en statenlid.
 
Daarbij sta ik midden in onze mooie Limburgse maatschappij. Limburg kenmerkt en onderscheidt zich voor mij door haar hechte banden via verenigingen en een rijke cultuur. Graag draag ik daar actief aan bij.
Onder andere als bestuurslid van onze kerk, de reanimatie-estafette Limburg, Worldfestival Parade in Brunssum en diverse business en service clubs.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.