Huurderskoepel

Huurderskoepel Brunssum-Schinveld

Wij als 12websites hebben de Huurderskoepel van Brunssum-Schinveld van een mooie en handige website voorzien. De website beschikt over een contactformulier dat contact opnemen makkelijk mogelijk maakt, en doorverwijslinks die handig zijn voor huurders.

Project Details

Opdrachtgever

Wendy Bedet-Glasbergen

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

De huurderskoepel vertegenwoordigt uw belangen.
Huurders van een woningcorporatie worden bij overleg met de verhuurder vertegenwoordigd door een huurdersorganisatie. Dit is wettelijk vastgelegd in de ‘Overlegwet’.

De huurders van de huurwoningen van Weller in Brunssum en Schinveld worden vertegenwoordigd door Huurderskoepel Brunssum-Schinveld.

Deze huurderskoepel vertegenwoordigt uw belangen in de bestuurs-overleggen tussen de huurderskoepels uit Brunssum, Schinveld en Heerlen enerzijds en woningcorporatie Weller anderzijds.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.