Hendriks Mode Heerlen

Hendriks Mode Heerlen

12Websites heeft voor het familiebedrijf Hendriks Mode in Heerlen een prachtige website + webshop gemaakt. In de webshop is het mogelijk om te zoeken naar uw perfecte product door middel van filters. Verder is ook dit een perfect visitekaartje voor Hendriks Mode, en een geslaagd project voor 12Websites!

Project Details

Opdrachtgever

Familie Hendriks

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Al 60 jaar Hendriks Mode Heerlen

Het bedrijf is op 13 februari 1961 opgericht door Arnold Hendriks. Inmiddels is dit overgenomen door zijn zoon en kleinkinderen wat Hendriks Mode Heerlen een écht familiebedrijf maakt. Hendriks Mode Heerlen is maar liefst 3000 m2. Een wandeling door onze winkel laat je zien dat voor iedere persoon, iedere gelegenheid en iedere stijl een ruim aanbod aanwezig is, gevangen in de beste merken.

We beschikken over een groot assortiment kleding voor jong en oud met een uitgebreid aanbod merken in uiteenlopende stijlen, van casual tot gekleed. Bij ons shop je op je gemak. Onze modezaak heeft winkelcomfort en persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

Tevens zijn er royale paskamers aanwezig, waardoor u alle ruimte heeft om te passen. Als u bij ons winkelt, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en een deskundig advies van ons verkoopteam. Bovendien beschikken wij over een eigen parkeerterrein en is parkeren bij ons GRATIS. Onze medewerkers staan voor u klaar en heten u van harte welkom!

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.