DUS Riool-techniek

DUS Riool-techniek

DUS staat voor Darko Universele Service. Wij staan voor een goede website, dus ook bij dit project stonden we te popelen om aan de slag te gaan. Het is een mooi project geworden waarin wij tot dit eindresultaat hebben mogen komen. Benieuwd? Bezoek dan de websitelink!

Project Details

Opdrachtgever

Darko Gommans

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Ik ben Darko Gommans. Ik ga graag een uitdaging aan. In maart 2019 ben ik voor mezelf begonnen. Een grote droom die werkelijkheid is geworden, een eigen bedrijf. DUS staat voor Darko Universele Service. Het bedrijf draagt zorg voor klusjes in, op en rond het huis. U kunt hierbij denken aan het maken van tuinen, grondwerk, straatwerk, aanleggen riool zowel binnen en buiten, verhelpen van verstoppingen, het uitvoeren van een camera inspectie en het traceren en in kaart brengen van het riool.

Mijn specialisme en plezier ligt hoofdzakelijk bij riooltechniek. Het zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen en snufjes houdt mij altijd bezig. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zorg draagt voor een correcte afhandeling en kwaliteit. Ik zal mezelf altijd blijven ontwikkelen doormiddel van cursussen, scholing en het opdoen van ervaring. Door mijn brede kennis is het mogelijk een klus van A tot Z in eigenbeheer uit te voeren.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.