De Werktuin

Dit werkt voor de Werktuin!

Angela Lust kwam met haar idee voor een nieuwe onderneming naar 12websites partner 2MKB. Na een brainstormsessie bedachten wij de nieuwe bedrijfsnaam, gaven de huisstijl vorm, registreerden de domeinnaam met daaraangekoppeld SSL certificaat en geschikte webhosting met e-mailinrichting. We realiseerden de website en verzorgden divers drukwerk voor Offistente...

Project Details

Opdrachtgever

Alterfund BV

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Als ondernemer wordt je vaak beperkt in het waar maken van je ambitie door tijdrovende taken die steeds terug keren. Taken die gedaan moeten worden om je onderneming draaiende te houden maar die je geen energie opleveren, je teveel tijd kosten of taken waar je stomweg helemaal geen zin in hebt. Door het uit handen nemen van deze zaken zorgt Offistente ervoor dat je weer tijd krijgt om je ambitie waar te maken doordat jij je weer kunt richten op de zaken waar je goed in bent.

“You don’t have to do it all by yourself”

Offistente is net als 12websites.nl gevestigd in de Werktuin in Brunssum. Check voor alle contactinformatie de website van Offistente via de button hieronder.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.