Business in Brunssum

Business in Brunssum

Business in Brunssum is een actief zakelijk ondernemersnetwerk in Brunssum en omstreken. Zowel gevestigde als startende ondernemers uit de regio Brunssum kunnen binnen het netwerk in een informele en prettige sfeer met elkaar in contact komen.

Project Details

Opdrachtgever

Business in Brunssum

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Door het jaar heen vinden er diverse activiteiten plaats. Deze worden aan het begin van het jaar gecommuniceerd zodat ieder lid tijdig op de hoogte is. Meermaals terugkerend per jaar is in ieder geval het ondernemerscafé, waarbij wisselend over de diverse Brunssumse horecagelegenheden leden van de netwerkclub elkaar ontmoeten.
Tevens houdt Business in Brunssum jaarlijks een bedrijfsbezoek, gaan ze een dag met de gehele club erop uit en brengen zo ook eenmaal een bezoek aan de Raadzaal van de Gemeente Brunssum. Zo zorgen ze voor een goede mix van informeel samen zijn en informatief kennis op doen.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.