Bospark De Brenkberg

Bospark De Brenkberg

Wij hebben als 12websites een nieuwe website mogen maken voor Bospark De Brenkberg. De missie was om de website zoveel mogelijk overeen te laten komen met de boekingspagina. En dat is goed gelukt!

Project Details

Opdrachtgever

Het bestuur van
Bospark De Brenkberg

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Op ons mooie bospark vind je alles om zorgeloos te kunnen genieten van een fijn verblijf.

In directe omgeving is veel te zien en te beleven wat een vakantie op ‘De Brenkberg’ verrassend veelzijdig maakt. Zoek je liever de rust op dan zit je ook goed op Bospark De Brenkberg. Geen zin om te koken? Dat komt goed uit want in onze Bistro ‘het Vervolg’ of op het terras kun je terecht voor een voedzaam en smakelijk ontbijt, een heerlijke lunch, diner, borrelhapjes, verfrissende drankjes of gewoon een lekkere kop koffie.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.