Bistro Het Vervolg

Bistro Het Vervolg

12Websites heeft voor Camilla en Danny van Bistro Het Vervolg een mooie website neergezet. De website voor een gezellige, en rustgevende bistro moet natuurlijk datzelfde gevoel overbrengen. Daarom is de website voorzien van animaties die rustig aanvoelen. En een slideshow die langzaam de foto's in elkaar laat overlopen. Is dit iets voor uw onderneming? Neem dan gerust contact op met ons

Project Details

Opdrachtgever

Camilla en Danny

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

In 2020 was het tijd voor ons “Vervolg”
Wij kregen de kans om op deze fantastische locatie een prachtige Bistro te starten.
Deze kans hebben wij natuurlijk met met beide handen aangegrepen.

Wij zijn gelegen op Bospark De Brenkberg, omgeven door de Schinveldse bossen.
U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, diverse lunchgerechten, avondkaart en 3 gangen menu’s.
In de zomer kunt u bij ons op het terras genieten van een hapje en een drankje.

Met gastvrije groet,
Camilla en Danny

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.