You Mediation

You & MeDiation

Een nette material look voor de website: you-mediation.nl.
Met beknopte informatie op de voorpagina, en uitgebreidere informatie op de over ons pagina. Ook is er een pagina ingericht voor de tarieven. En verder een contactpagina met een contactformulier.

Project Details

Opdrachtgever

Dennis Wouters

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

You & MeDiation zijn Dennis Wouters en Garance Wijshoff. Wij leerden elkaar ruim 21 jaar geleden kennen. Op dat moment speelden wij (en nog steeds met veel plezier) samen in een coverband.

Afgestudeerd als jurist kwamen we, wederom samen, in het bedrijfsleven terecht, waar we bijna 15 jaar werkzaam zijn geweest binnen ons familiebedrijf.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.