Villa l’Hortensia

Villa l’Hortensia

Wij als 12websites hebben een opdracht van Jef en Anneke Nelissen ontvangen om een website te maken voor hun Bed & Breakfast. Daar hebben wij natuurlijk ons uiterste best op gedaan. Uiteindelijk is dit een zeer mooie website geworden, en daarom dus een tevreden klant!

Project Details

Opdrachtgever

Jef Nelissen & Anneke Nelissen

Website

N.v.t.

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Wij zijn Jef en Anneke Nelissen, beiden uit Cadier en Keer (Limburg). Na een korte tussenstop van 2 jaar in Nederland, zijn we teruggekomen naar Frankrijk om onze droom te verwezenlijken. Om hier van het leven te genieten en het te beleven zoals wij dat het liefste willen.

Villa l’Hortensia is na hard werken samen met vrienden en familie omgetoverd tot een mooie Bed & Breakfast.

Bent u nieuwsgierig hoe mooi het hier geworden is? U bent van harte welkom!

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.