Topkapjes

Topkapjes.nl

Een topwebsite met een mooi wit thema voor een "schone" look, verder heeft de website aan functionaliteiten: een webshop, contactformulieren, en een uitgebreide footer met een menu.

Project Details

Opdrachtgever

Carus Medical BV

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Carus Medical BV is een jong bedrijf opgericht door een enthousiast team van ondernemers met naast veel affiniteit en ervaring in de gezondheidszorg, een uitgebreid productie-, handel- en transportnetwerk in China en Nederland.

Dat maakt Carus Medical BV een uitstekende leveringspartner van professionele beschermingsproducten zoals mondkapjes, handschoenen, gelaatsmaskers, anti-bacteriële gel en infrarood thermometers voor met name gezondheidsinstellingen en zorgorganisaties.

Caremask is het handelsmerk en de productnaam van de eigen productlijn die Carus Medical BV voert.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.