Sensual Lingerie

Sensual Lingerie

Sensuallingerie.nl is een website met stijl. mooi, subtiel is het zeker ook. door het mooie lettertype en het logo weet de klant precies wat het kan verwachten. Mooie Lingerie, op een mooie website.

Project Details

Opdrachtgever

Anita

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

‘Sensual Lingerie maakt mijn droom werkelijkheid’
Wat is lingerie? Wat doet het met je? Het is zoveel meer dan mijn woorden zeggen. Het is wie jij mag zijn, wie je bent. Het is wat je uitstraalt. Dat maakt het voor mij zo bijzonder. Ik vind dat elke vrouw het waard is mooi te zijn, zich goed te voelen. Dat is mijn droom. Sensual Lingerie maakt mijn droom werkelijkheid.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.