Samen beter in budget en zorg

Samenbeterinbudgetenzorg.nl

Een website voor Parkstad bewindvoering, genaamd Samen beter in budget en zorg. Door de uitgebreide homepagina is er veel informatie over het bedrijf te vinden. En voor cliënten een login knop.

Project Details

Opdrachtgever

Parkstad Bewindvoering BV

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Parkstad Bewindvoering is specialist op het gebied van bewindvoeringbeschermingsbewindbudgetbeheermentorschap en curatele.

Wij werken voor iedereen die hulp zoekt bij financiële of zorgzaken. Op basis van onze ervaring weten wij dat we het beste resultaat behalen wanneer onze cliënt en wij een open en transparante samenwerking aangaan. Daarom hebben we onze organisatie een tweede naam gegeven, een naam die alles zegt over onze missie: ‘Samen beter in budget & zorg’!

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.