Remkes beeld en geluid

Remkesbeeldengeluid.nl

Remkesbeeldengeluid.nl is een website perfect voor alle geluidsliefhebbers. Alle informatie staat erop, en heeft zelfs een online webshop. Overigens is er ook nog een nieuwspagina. En de website heeft een contactformulier voor vragen.

Project Details

Opdrachtgever

Robert Remkes

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Al 30 jaar werkzaam in de branche en van september 2002 tot januari 2020 was Remkes beeld & geluid gevestigd aan de Aalsterweg 108 in Eindhoven. Vanaf januari 2020 zijn wij gevestigd op Spegelt 64 in Nuenen. Al meer dan 19 jaar geven wij persoonlijk advies over beeld en geluid. Dat is onze passie!

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.