Puurinrichters

Puurinrichters

Wij hebben ons best gedaan om ook deze website een mooie inrichting te geven. Zo is er een mooie scherm vullende slideshow te zien op de homepage, en hebben wij gebruik gemaakt van bijpassende icoontjes.

Project Details

Opdrachtgever

Rob de Win

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

PUUR vastgoedinrichters zal bij voorkeur beginnen met het in kaart brengen van uw eisen en wensen. Denk hierbij niet alleen aan het aantal werkplekken en ruimten, maar ook aan uw aanvullende eisen zoals een pantry, een receptie en een garderobe.

De uitgebreide kennis die PUUR vastgoedinrichters heeft op het gebied van installatietechnische infrastructuur maakt het mogelijk om uw eisen op dit gebied reeds vanaf de eerste schets volledig te integreren in het ontwerp. Het voorgaande zult u misschien logisch vinden, maar PUUR vastgoedinrichters is op dit punt uniek.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.