Nederlandse uitdaging

NLuitdaging.nl

De website voor De Nederlandse Uitdaging is een mooi project voor ons geweest. De website staat boordevol informatie en leuke personages. Het design van de website straalt vriendelijkheid uit, dus neem graag een kijkje als dit je aanspreekt.

Project Details

Opdrachtgever

Coöperatie de Nederlandse Uitdaging

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

We bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld). We zijn een ondernemersnetwerk dat doet. We stimuleren bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.