Nederlandse uitdaging

NLuitdaging.nl

Als vaste web-partner en sponsor van de coöperatie Nederlandse Uitdaging en alle lokale Uitdagingen, dragen wij ons maatschappelijk steentje bij. De verschillende Uitdagingen brengen maatschappelijke vraag en ondernemend aanbod bij elkaar om met gesloten beurzen samen projecten op te pakken.

Voor de Nederlandse Uitdagingen ontwikkelden wij diverse online tools zoals het landelijke platform voor Vraag en Aanbod (i.s.m. GSD ICT services) en de NU Toolbox waar lokale managers en besturen elkaar vinden, elkaar inspireren en kennis delen.

Project Details

Opdrachtgever

Coöperatie de Nederlandse Uitdaging

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

We bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld). We zijn een ondernemersnetwerk dat doet. We stimuleren bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.