LandhausdielenOnline

Landhausdielenonline

Eikenvloerdelen.nl is gespecialiseerd in massief eikenhouten vloeren en lamelparket. U krijgt 100% massief eiken vloeren en een topkwaliteit eiken lamelparket vloeren uit eigen productie en zonder tussenpersonen, dus daar zijn we een beetje trots op, om de droom van massief eiken parket voor veel mensen in heel Europa te kunnen waarmaken!

Project Details

Opdrachtgever

Floor World vof Kerkrade

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Als bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring zijn onze eikenvloerdelen en parketvloeren via mond-tot-mondreclame in veel huizen terug te vinden, misschien zelfs bij uw buren.

β€œWat bedoelen we met service?”

Ons bekwame team staat aan uw zijde met hulp en advies zowel ter plaatse als online of telefonisch en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Klantenservice is erg belangrijk voor ons! Kom naar huis en voel je goed.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.