Karger advies

Kargeradvies.nl

Kargeradvies.nl is gerealiseerd voor Marcel Karger, en zijn bedrijf Kargeradvies. Wij hebben hem voorzien van deze mooie, informatieve website, en een webhosting pakket.

Project Details

Opdrachtgever

Marcel Karger

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

De kracht achter Veiligheids Advies Karger is Marcel Karger. Zijn ervaring en expertise bouwde hij vooral op door jaren te werken in risicovolle omstandigheden, op heel veel verschillende locaties. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan in hoe je onveilige situaties in een veilige werkbare situatie kunt veranderen. Vandaag de dag gebruiken wij bij Veiligheids Advies Karger deze kennis en ervaring om jou als ondernemer te helpen een veilige werkomgeving te realiseren

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.