Jelti – darts

Jelti verkoopt materialen met een visie.

Iedere dart, biljart, poker en tafelvoetbal speler heeft materialen nodig om zijn sport te beoefenen. Jelti verkoopt deze materialen, maar wel met een visie. Wij zijn van mening dat door het te grote aanbod van materialen – door te veel leveranciers – de spelers door de bomen het bos niet meer zien. Jelti zorgt daarom voor een overzichtelijk aanbod van de materialen die je nodig hebt als speler.

Project Details

Opdrachtgever

JELTI

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Vanuit een jarenlange ervaring weten wij van Jelti precies welke materialen de speler nodig heeft. Mede door de kennis op het gebied van kwaliteit krijgen onze klanten materialen die aan hun eisen voldoen. Materiaalpech of foutieve keuze? De service van Jelti zorgt voor een oplossing en een tevreden klant. Voor adviezen, aankopen of reparaties kunnen de klanten dan ook gebruik maken van onze kennis, ervaring en service.

Wij staan voor u klaar om er voor te zorgen dat u kunt darten met het materiaal dat voldoet aan al uw eisen en wensen.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.