Helpdesk

Helpdesk voor vereniging en MKB / ZZP

12websites heeft in opdracht van Marion Scheijen en Frank Arets een website gemaakt met als doelgroep de MKB'ers/ZZP'ers en verenigingen. De website is rijk aan pagina's en informatie.

Project Details

Opdrachtgevers

Marion Scheijen
Frank Arets

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVERS

Ik ben Frank Arets, 52 jaar en getrouwd. Wij hebben een zoon en wonen in Sittard-Geleen. Een geboren en getogen Limburger en een verenigingsman in hart en nieren.

Ik heb ruim 25 jaar gewerkt met administratieve processen en sinds 2019 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik weet wat het betekent om administraties bij te houden. Ik weet hoe vervelend het is als je thuis komt na een dag hard werken, om dan ‘s avonds nog de administratie bij te werken. Niet iedereen vindt dat leuk. Marion en ik vinden administraties, regelgeving en processen wel leuk en wij helpen je er graag bij.

 

Ik ben Marion Scheijen en woon samen met mijn partner in Neer. Ik heb ruime ervaring in administratieve, ondersteunende en secretariële opdrachten, waarvan de laatste twintig jaar in een gemeentelijke omgeving.

Met mijn hands-on mentaliteit ga ik doelgericht en praktisch te werk. Ik ben een echte doener. Maar wel eentje die creatief is en graag meedenkt over oplossingen. Ik hecht veel waarde aan een open en directe communicatie met stakeholders en treed graag op als relatiebeheerder en oplosser van administratieve onduidelijkheden. Kijk verder bij mijn specialiteiten.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.