Gorissen

Proeflokaal Gorissen

Een website met een warme look en feel voor Proeflokaal Gorissen in Brunssum. De website heeft een reserveringsplatform en een menu kaart geïntegreerd. Ook heeft de website een agenda voor evenementen. En een contactformulier voor overige vragen.

Project Details

Opdrachtgever

Pascal & Shirley Gorissen

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

Het begon in 1928 op de Rumpenerstraat, de Wilhelminazaal, beter bekend als café Claessen. In 1931 verhuisde Hein naar de Kerkstraat 39 (nu Zeeman). Daarnaast exploiteerde hij nog uitgaanscentrum “Edenpark” tot 1943.

In 1947 nam hij zijn intrek in het huidige pand, aan de Kerkstraat 49-51. Dit horecabedrijf kreeg de naam “Café Monopole Gorissen“. Toen heeft niemand kunnen vermoeden dat dit bedrijf zou uitgroeien tot een begrip in de Oostelijke Mijnstreek. Zeer zeker toen zoon Jo Gorissen met zijn echtgenote Leny de zaak van Hein Gorissen hadden overgenomen. Vele bekende orkesten en Limburgse artiesten vonden in die jaren hun weg naar wat “Dancing Gorissen” werd genoemd. Ook diverse verenigingen vonden hier hun thuis als clublokaal en dat is nu nog steeds zo.

Inmiddels heeft de derde generatie Gorissen zijn intrede gedaan. Heette het bedrijf van 1928 t/m 1957 “café Hein Gorissen”, in 1957 t/m 1995 was het “Dancing Gorissen” en begin 1996 werd het “Eet & Livecafé Gorissen” en de laatste jaren staan we bekend onder de naam ‘Proeflokaal Gorissen’

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.